Det faktum, at SAS valg betragtes som den hårdeste udvælgelsesprocessen på planeten. Den omstændighed, at SAS er den ældste og langt den mest erfarne Special Forces tøj i verden. At de banebrydende langt størstedelen af ​​Special Forces træningsmetoder, taktik, krigslist og teknikker og som et resultat har trænet eller modelleret af et meget stort antal af SF fra hele verden, såsom DELTA, JTF2 og KSK.

'Så længe de opfylder betingelserne og opfylder Kvinder Parajumpers Celine Jakker Sort Udsalg standarderne, kvinder vil nu være i stand til at bidrage til vores mission i mere end før. De vil have lov til at køre tanks, brand morterer og bly infanteri soldater i kamp. De vil være i stand til at tjene som Army Rangers og grønne hjelme, Navy Seals, Marine Corps infanteri, Air force parajumpers og alt andet, der var tidligere kun åben for mænd. '.

Kvinder Parajumpers Celine Jakker Sort Udsalg

Den ledende sagsøger i 2012 retssag er Major Mary Jennings Hegar, en kamp helikopter pilot, der tjente tre ture i Afghanistan og var involveret i jorden kamp. Hun fik en lilla hjerte og Distinguished Flying Cross med tapperhed. De andre sagsøgere er en hær personale sergent, en Marine kaptajn og en Marine premierløjtnant ..