De træner i alle aspekter af krigsførelse i alle terræn tilstand, der uddannelse er stadig hyldet som den hårdeste længste uddannelse på jorden med den højeste frafald af enhver militær, hver 1000 kandidater, der får udvalgt til valg kun 2 4 vil gøre den lønklasse. For det lille mindretal, der gør den lønklasse og videregive udvalg der mareridt er kun lige begyndt som dens på mange års hårdt trainning, blive tortureret, og endda en af ​​de meget få regimenter til at bruge skarp ammunition under træning.

Billige Kvinder Parajumpers Denali Læderjakker Brun På Nettet

regimentet operatører Billige Kvinder Parajumpers Denali Læderjakker Brun På Nettet også tilnavnet 'les SAS Franais' (det franske SAS). For nylig, Regiment skabt en eskadrille (3rd Company) Patrouilles SAS eller 'PATSAS' (SAS patruljer), ved hjælp af svært bevæbnede jeeps for raids bag fjendens linjer (især med 22 SAS og den australske SAS i Afghanistan). Tyskland den tyske hær Special Forces enhed, KSK (Kommando Spezialkrfte), er også tæt mønster på SAS.

Billige Kvinder Parajumpers Denali Læderjakker Brun På Nettet

Denne jakke er designet til at ligne en racing jakke. Det er også antibakteriel og ikke allergifremkaldende. Konstruktionen omfatter et ekstra lag af koskind i albue og skulder områder for at give komfort og tilføje holdbarhed .. Hvis du har en favorit stormagasin, spørge, om de ved, hvad loven er om mærkning reelle eller faux skindprodukter. Sørg for, at der er etiketter på alle skindprodukter og endelig tilskynde dem til at blive pels gratis. Hvis ingen køber dyr pels, vil markederne i Kina tørre op uden efterspørgslen fra Amerika.