Billige Mænd Parajumpers Gobi Læder Jakker Sort På Nettet

lov til at køre tanks, brand morterer og bly infanteri soldater i kamp, ​​sagde Carter. Være i stand til at tjene som Army Rangers og grønne baretter, Navy SEALS, Marine Corps infanteri, Air Force parajumpers og alt andet, der tidligere var kun åben for mænd.

Billige Mænd Parajumpers Gobi Læder Jakker Sort På Nettet

For at blive en Special Forces officer skal du være 1st Lieutenant promotable eller en kaptajn allerede. Uddannelsen starter med fase I SFAS (Special Forces Vurdering og Selection) denne fase betragtes som den thoughest en af ​​mange. Hvis du bliver valgt, vil du fortsætte til SFQC (Special Forces Kvalifikation Course), og hvis du opfylder standarderne for hver fase (i alt 5 etaper), vil du opgraderer som en Special Forces kaptajn og vil blive tildelt til en af ​​de 7 Special Forces grupper, hvor du vil have en chance for at være teamleder for en SFODA (Special Forces Operational Detachment Alpha) Billige Mænd Parajumpers Gobi Læder Jakker Sort På Nettet (mere).

De arbejder både i grupper og solo operationer. Osv sgning af at være de bedste særlige operatører, der har mest erfaring, og mest højt uddannet, de stadig undergår selv videre nord avanceret uddannelse i specielle våben og taktikker, hvoraf meget er tophemmelige.