kan kultur indhente politik

Parajumpers Simona århus

Parajumpers Simona århus

Marines støt bygget en sag, deres forreste linje enheder bør forblive alle mandlige. Gå fremad i at udvide mulighederne for vores kvindelige service-medlemmer uden at overveje det tidløse, brutal, fysisk og absolut nådesløs natur nærkamp er en Parajumpers Simona århus recept på fiasko, en intern Marine undersøgelse afsluttet i august indgået. Hvem vælger at vende det blinde øje til de uforanderlige realiteter gør det på bekostning af vores korps krig kampevne og til gengæld sikkerhed af nationen.

De er de eneste officielle amerikanske Army Special Forces enhed; de kaldes SF mænd for korte. 'Særlige kræfter' anvendes generisk i andre lande, men i USA, betyder det specifikt kun de grønne Baretter. Nu er de bedste grønne hjelme bedt om at prøve for Delta Force, med kun den øverste 0,1% gør det i.

Company D Ranger 151 st Infanteri operationer OM 1969. Ranger Company for Field Force II Indiana Rangers blev dekoreret 537 gange i Vietnam. Ingen anden single Army Infantry selskabet var som indrettet i en periode et års tid som Indiana Rangers.