Mænd Parajumpers Schroeder Jakker Navy Denmark

Mænd Parajumpers Schroeder Jakker Navy Denmark

I løbet af en periode på seks måneder i 2005 og 06, de ti medlemmer af denne enhed dræbt mindst 276 fjendtlige kombattanter, alle i byen Ramadi, og deres sektionsleder, SSG James Gilliland, gjorde en af ​​de længste rækkevidde bekræftet dræber med en 7.62mm NATO riffel. Andre Svar: Marines Scout Snigskytter er blevet kaldt nogle af de bedste. Også de amerikanske Navy SEALs er meget anerkendt Mænd Parajumpers Schroeder Jakker Navy Denmark for deres sniping færdigheder.

Geof rapporter fra Cairo om virkningen af ​​uroen på børn i Egypten og Libyen. Geof øjeblikket fører vores bestræbelser på at støtte børns behov i kølvandet på den egyptiske revolution. Han spiller også en central rolle i at yde nødhjælp til flygtningebørn og deres familier på flugt fra uro i nabolandet Libyen.

forsvarsminister Ash Carter i dag annonceret en historisk beslutning. Alle jorden bekæmpe jobs vil blive åbnet for kvinder begynder i begyndelsen af ​​næste år. Ved sin beslutning, sekretær Carter fejede en anbefaling fra en top militær officer, Marine generel Joseph Dunford.

udfordringerne i medicin bord

Bemærkningerne fra Neller og Milley støtter kvinder registrerer for Selective Service 'er en første i forsvarsministeriet,' The Washington Post rapporterede. Borgere født efter 31 december 1959, som er 18, men endnu ikke 26 år gamle 'er forpligtet til at registrere.